SBICafé
Biblioteca do Café

Navegação Periódicos por autor "Gravina, Geraldo de Amaral"

Navegação Periódicos por autor "Gravina, Geraldo de Amaral"

Classificar por: Ordenar: Resultados:

  • Jaeggi, Mário Euclides Pechara da Costa; Saluci, Julio Cesar Gradice; Rodrigues, Rogério Rangel; Gravina, Geraldo de Amaral; Lima, Wallace Luis de (Editora UFLA, 2018-01)
    Different substrates and containers influence the production of coffee seedlings, which can reduce production costs, both with alternative substrates and with containers of smaller volumes of substrates. The aim the present ...
  • Dardengo, Maria Christina J. D.; Sousa, Elias Fernandes de; Reis, Edvaldo Fialho dos; Gravina, Geraldo de Amaral (Editora UFLA, 2013-10)
    Objetivou-se neste trabalho avaliar a influência de dois recipientes e diferentes níveis de sombreamento no crescimento e qualidade de mudas de café conilon, além de realizar análise de trilha visando à caracterização das ...
  • Oliveira, Janio Gloria de; Gravina, Geraldo de Amaral; Sousa, Elias Fernandes de (Editora UFLA, 2014-01)
    Um dos fatores preponderantes na produção agrícola é a qualidade do solo, que pode ser avaliada a partir de um conjunto de atributos físicos, químicos e biológicos e o Carbono (C) é um dos elementos que podem ser tomados ...
  • Moura, Waldênia de Melo; Soares, Yaska Janaína Bastos; Amaral Júnior, Antônio Teixeira do; Lima, Paulo César de; Martinez, Hermínia Emília Prieto; Gravina, Geraldo de Amaral (Editora UFLA, 2015-01)
    Potassium is a source of non-renewable natural resource, and is used in large quantities in coffee fertilization through basically imported formulations in the form of potassium chloride. An alternative to make production ...
  • Rocha, Richardson Sales; Simão, João Batista Pavesi; Peluzio, João Batista Esteves; Ferrari, Jeferson Luiz; Gravina, Geraldo de Amaral (Universidade Federal Rural de Pernambuco, 2019)
    In Caparaó region, Brazil, in areas above 1000 m high, a second flowering (called late or from March) is common to take place, causing changes in the crop management for those intending to produce specialty coffees. The ...

Buscar em toda a Biblioteca


Sobre o SBICafé

Navegar

Minha conta